Aloka ProSound Alpha 10 | | hyppolabor

Aloka ProSound Alpha 10Az Aloka ProSound α10,  a ProSound széria „zászlóshajója” sokoldalúságával és kiváló képminőségével.

A megnövelt képminőség hozzájárul a még pontosabb és hatékonyabb diagnózis megszületéséhez, illetve a páciens elégedettségéhez.

Egy nagy rendelőben vagy kórház képalkotó részlegének ideális választás, a ProSound α10 magába foglalja a 12 bites A/D digitális nyaláb átalakítót, nagy áramellátású képfeldolgozó csatornákat valamint az exkluzív vizsgálófej technológiánkat, hogy mostantól egy magasabb szintre helyezzük a vizsgálatokat.Csúcs technológia

az erőgép

A kifinomult nyaláb irányítás nagy felbontást és magas fokú behatolást biztosít, miközben minimalizálja a képromlást. A felhasználóbarát működtetés és ergonómia megteremtik a gyors és pontos képalkotáshoz és diagnózishoz szükséges környezetet.

A kifinomult nyaláb irányítás nagy felbontást és magas fokú behatolást biztosít, miközben minimalizálja a képromlást. A felhasználóbarát működtetés és ergonómia megteremtik a gyors és pontos képalkotáshoz és diagnózishoz szükséges környezetet.

A felsőbb szintű tér, kontraszt és időbeli felbontás az Ultimate Compounding Technologies (Csúcsminőségű összetett technológiák) és a Hemispheric Sound Technology PLUS félgömb alakú vizsgálófejeknek egy új Compound Pulse Wave Generator (Összetett rezgéshullám-alkotó forrás) alkalmazással való párosításának eredménye, hogy az átviteli hullám formáját vezérelni lehessen: ennek következtében egy kivételes késési precíziót (1/64λ) értünk el mind kibocsátásnál és fogadásnál. Az ergonómikus panel konstrukció hatására válik a legkifinomultabb modellünk egy minőségi felhasználói felületté.

A ProSound α10 kompatibilis a CHE ,azaz a kontraszt anyagos harmonikus képalkotással, beleértve mind a magas hangfrekvenciájú kibocsátást és az új generációs mély hangfrekvenciájú hangbuborék észlelési technikákat. Magas képpontszámon, több UH nyalábos feldolgozásra képes, elérve a több mint 926 frames/sec értéket.

A ProSound α10, ez a kizárólagos művészi képalkotó technológiákkal rendelkező Aloka berendezés biztosítja a legjobb minőséget, legpontosabb vizsgálatokat , a legrövidebb idő alatt.
A ProSound α10 megfelel a DICOM sztenderdeknek és csatlakoztatható a HIS/RIS hálózatokhoz is. Az Integrating Healthcare Enterprise (IHE) szerkezeti irányelveinek megfelel. A páciens adatok és információk központi kezelésére is van lehetőség a kiterjesztett adatkezelő rendszerével.

A ProSound α10 különböző képalkotási módszereket támogat, és a speciális vizsgálófejek sora áll rendelkezésére, hogy megfeleljen az ön képalkotási szükségleteinek. Úgy terveztük a vizsgálófejeket, hogy könnyűek és kompaktak legyenek, miközben kiváló teljesítményt nyújtanak, megkönnyítve ezzel a munkavégzést.

Jellemzők:

 • Ultimate Compounding Technologies
  (Csúcs technológiák)
 • Hemispheric Sound Technology PLUS
  (HST+) vizsgálófejek
 • ePHD (kiterjedt, tiszta, arányos észlelés)
 • PixelFocus – három irányú, a lehető legélesebb és legtisztább kép eléréséhez
 • Color Flow, Power Flow, és Spectral Doppler
 • Exkluzív Color Flow, magába foglalva a Kettős dinamikus megjelenítést (DDD) illetve e-Flow-t, a testrészekben és tumorokban lévő véráramlás meghatározásához
 • HD-EFV (magas felbontású kiterjesztett látómező) nagyon pontos mérést és panoráma képet biztosít a teljes anatómiai szerkezetrőlValós idejű 3D multiplan nézetekkel és mérési lehetőségekkel
Top