Cellex 97%-os COVID-19 koronavírus gyorsteszt | hyppolabor

Cellex 97%-os COVID-19 koronavírus qSARS-CoV-2 IgG/IgM kazettás gyorsteszt, FDA engedély

FIGYELEM ! Kizárólag szakember általi in vitro diagnosztikai használatra!

FDA Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyeztetési Hivatal engedély

OGYÉI/18796-3/2020

Relatív szenzitivitás: 98,43%
Relatív specificitás: 96,4%
Teljes egyezés 97,09%

EREDMÉNY MÁR 15 PERCEN BELÜL

A Cellex qSARS-CoV-2 IgG/IgM kazettás gyorsteszt egy laterális áramlási immunoassay a 2019-es új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) kvalitatív meghatározására szérum, plazma, vagy teljes vérmintából.

A teszt szűrővizsgálatként és a SARS-CoV-2 vírusfertőzések diagnosztizálásának elősegítésére szolgál.

Bármely, a Cellex qSARS-CoV-2 IgG/IgM kazettás gyorsteszttel reaktív minta alternatív vizsgálati módszerrel megerősítendő.

Kizárólag in vitro diagnosztikai felhasználásra. Kizárólag professzionális használatra.

Plazma vagy szérum teszt

Plazma vagy szérum teszt

Teljes vér teszt

Teljes vér teszt

A VIZSGÁLAT ELVE

A Cellex qSARS-CoV-2 IgG/IgM kazettás gyorsteszt egy laterális áramlási immunoassay, mely képes a SARS-CoV-2 vírus elleni antitesteket detektálni.

A teszt kazetta az alábbiakból tevődik össze: 1) bordó színű konjugátumréteg – SARS-CoV-2 rekombináns antigének kolloid arannyal konjugálva (SARS-CoV-2 konjugátumok) és nyúl IgG – arany konjugátumok 2) nitrocellulóz membrán – G sáv anti-humán IgG-vel bevonva, M sáv anti-humán IgM-mel bevonva, és C sáv kecske anti-nyúl IgG-vel.

Megfelelő mennyiségű mintát a tesztkazetta nyílásába adagolva, a minta a kapilláris hatásnak köszönhetően végigvándorol a kazettában. Ha a SARS-CoV- 2 vírus elleni IgG jelen van a mintában, akkor a SARS-COV-2 konjugátumhoz kötődik. Az immunkomplexet ezt követően az anti-humán IgG sáv fogja meg, kialakítva a piros színű G vonalat, jelezve a SARS-CoV-2 vírus elleni IgG pozitív vizsgálati eredményét, mely másodlagos CoV fertőzésre, vagy korábbi CoV infekcióra utal.

Ha a SARS-CoV-2 vírus elleni IgM jelen van a mintában, akkor a SARS-COV-2 konjugátumhoz kötődik. Az immunkomplexet ezt követően az anti-humán IgM sáv fogja meg, kialakítva a piros színű M vonalat, jelezve a SARS-CoV-2 vírus elleni IgM pozitív vizsgálati eredményét, mely friss, elsődleges CoV fertőzésre utal.

Amennyiben mind a G és mind az M vonal látható, az eredmény késői elsődleges, vagy korai másodlagos SARS-CoV-2 fertőzésre utal. Amennyiben mindkét vonal (G és M) hiányzik, a teszt eredménye negatív.

A teszt tartalmaz egy belső kontrollt (C sáv), melynek piros színt kell mutatnia a kecske antinyúl IgG / nyúl IgG – arany konjugátum immunkomplexeknek köszönhetően a tesztcsíkok (G és M) színváltozásától függetlenül. Ellenkező esetben a teszt eredménye érvénytelen és a mintát újra kell vizsgálni más eszközzel.

CELLEX

REAGENSEK ÉS KOMPONENSEK

Biztosított reagensek:

 • 25 teszt kazetta
 • 1 fiola mintapuffer
 • 25 kapilláris cső
 • Használati útmutató

Összetétel és koncentráció:

 • Konjugátumréteg Konjugátumok (SARS-CoV-2 konjugátumok és nyúl
 • IgG – arany konjugátumok a membránon)
 • G sáv Anti-humán IgG
 • M sáv Anti-humán IgM
 • C sáv Kecske anti-nyúl IgG
 • Mintapuffer 0.01M PBS; PH 7.4

Szükséges, de nem biztosított anyagok:

 • Pipetta készlet
 • Stopper
 • Mintatartó

Termékadatok

Cikkszám5513C
EngedélyekFDA Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyeztetési Hivatal
OGYÉI/18796-3/2020
MegnevezésCellex qSARS-CoV-2 IgG/IgM kazettás gyorsteszt
Kiszerelés25  db / szett
Ár122,500 Ft+ 5% ÁFA / doboz (25db)
Rendelési státuszRaktárról azonnal / előrendelhető
Várható szállítási határidőazonnal / 15 nap

Rendelés

Kérdése van? Szívesen segítünk:

Termékismertető

Cellex COVID-19 koronavírus qSARS-CoV-2 IgG/IgM kazettás gyorsteszt termékismertető

Figyelmébe ajánljuk

HYIODINE

A HYIODINE A LEGMÉLYEBB SEBEKET IS GYÓGYÍTJA
Viszkózus gél formája révén tökéletesen alkalmas a mély és nehezen elérhető sebek kezelésére. Teljeskörű hatékonysága miatt a Hyiodine-t a teljes gyógyulási folyamat során alkalmazható. KÉT AKTÍV ÖSSZETEVŐ A GARANTÁLT EREDMÉNYÉRT A hialuronsav különleges szerepet játszik a sebgyógyulásban.

Hyiodine
sorelex

SORELEX

A SORELEX SEBFEDŐ hatékonyan alakítja ki a sebgyógyuláshoz szükséges optimális környezetet, hozzájárul a sebgyógyulási folyamatok beindításához és támogatja az érképződést. Kordában tartja a fertőzéseket, nedvszívó, tisztító hatás. Csökkenti a nagy mennyiségű sebváladékot Szövetképződést indukál.

HiGel kézfertőtlenítő gél

Kiszerelés: 100ml
Ár: 590 Ft+ÁFA
Kórházi, egészségügyi és háztartási alkalmazásban biztonsággal használható, bevizsgált higiéniás kézfertőtlenítő gél. Alkalmazásával elpusztítható a kórokozók 99,9%-a.

HiGel
Top