SIENNA® COVID-19 atitest gyorsteszt | | hyppolabor

SIENNA COVID-19 lgG/lgM ANTITEST GYORSTESZT

mely az új koronavírus SARS-CoV-2 elleni antitestek (lgG/lgM) teljes vérből, szérumból vagy plazmából történő kvantitív kimutatására szolgál. A finn Saofa Oy terméke.

FIGYELEM ! Kizárólag szakember általi in vitro diagnosztikai használatra!

Előnyök

 • Minden kazettához külön puffer jár, így párhuzamosan, több helyszíneken is folyhat a tesztelés
 • Magas specificitás 99.19 %
 • Szenzitivitás IgM 91.76%
 • Antitest teszt
 • CE, OGYÉI/27980-3/2020
 • 20db Egyedileg csomagolt reagensek – egy időben több vizsgálat
 • Gyors és megbízható eredmények már 10 percen belül
 • Szobahőmérsékleten tárolható
 • A készlet minden teszthez szükséges eszközt tartalmaz
 • A teszt szűrővizsgálatként és a SARS-CoV-2 vírusfertőzések diagnosztizálásának elősegítésére szolgál.
 • Bármely, a Sienna SARS-CoV-2 IgG/IgM kazettás gyorsteszttel reaktív minta alternatív vizsgálati módszerrel megerősítendő.

Figyelmébe ajánljuk:

ROCHE SARS-CoV-2
Rapid Antigen Test

csak 2490 Ft + 5% ÁFA

ROCHE SARS-COV-2 RAPID ANTIGEN TEST

A becslések szerint a SARS-CoV-2 vírus un. inkubációs periódusa az 1. és 14. nap között mozog, amikor már az emberek tünet nélkül is fertőzhetnek) észleli specifikus fehérjék jelenlétét a SARS-CoV-2 vírusból. Így az antigén detektálása lezár egy eddig nyitott diagnosztikai rést. A nukleokapszid fehérje (N) ideális vírus azonosítására, mivel a vírusban nagy mennyiségben található, és kellően specifikus a SARS-CoV-2-re. Ez a 4 legfontosabb strukturális fehérje egyike, ami részt vesz a vírusgenom replikációjában, transzkripciójában és csomagolásában.

14

HATÉKONYSÁGNÖVELÉS
KÜLÖN PUFFER MINDEN TESZTKAZETTÁHOZ

Kérdése van? Szívesen segítünk:

tesztkazetta

A tesztkazetta az alábbiakból tevődik össze: 1) bordó színű konjugátumréteg – SARS-CoV-2 rekombináns antigének kolloid arannyal konjugálva (SARS-CoV-2 konjugátumok) és nyúl IgG – arany konjugátumok 2) nitrocellulóz membrán – G sáv anti-humán IgG-vel bevonva, M sáv anti-humán IgM-mel bevonva, és C sáv kecske anti-nyúl IgG-vel.

kromatográfia

Megfelelő mennyiségű mintát a tesztkazetta nyílásába adagolva, a minta a kapilláris hatásnak köszönhetően végigvándorol a kazettában. Ha a SARS-CoV- 2 vírus elleni IgG jelen van a mintában, akkor a SARS-COV-2 konjugátumhoz kötődik. Az immunkomplexet ezt követően az anti-humán IgG sáv fogja meg, kialakítva a piros színű G vonalat, jelezve a SARS-CoV-2 vírus elleni IgG pozitív vizsgálati eredményét, mely másodlagos CoV fertőzésre, vagy korábbi CoV infekcióra utal.

antitestek

Ha a SARS-CoV-2 vírus elleni IgM jelen van a mintában, akkor a SARS-COV-2 konjugátumhoz kötődik. Az immunkomplexet ezt követően az anti-humán IgM sáv fogja meg, kialakítva a piros színű M vonalat, jelezve a SARS-CoV-2 vírus elleni IgM pozitív vizsgálati eredményét, mely friss, elsődleges CoV fertőzésre utal.

kontrollvonal

Amennyiben mind a G és mind az M vonal látható, az eredmény késői elsődleges, vagy korai másodlagos SARS-CoV-2 fertőzésre utal. Amennyiben mindkét vonal (G és M) hiányzik, a teszt eredménye negatív.

A teszt tartalmaz egy belső kontrollt (C sáv), melynek piros színt kell mutatnia a kecske antinyúl IgG / nyúl IgG – arany konjugátum immunkomplexeknek köszönhetően a tesztcsíkok (G és M) színváltozásától függetlenül. Ellenkező esetben a teszt eredménye érvénytelen és a mintát újra kell vizsgálni más eszközzel.

Rendelés

Termékadatok

TermékSIENNA® COVID-19 Ag antitest gyorsteszt
MinősítésOGYÉI/27980-3/2020
Mintaszérum, plazma, vagy teljes vérminta
Szenzitivitás91.76 % (Ct range 20-30)
Specificitás99.19 %
Ár98,000 Ft+ ÁFA (5%) /doboz
Csomag tartalma20 db tesztkazetta
20 db cseppentő, vagy kapilláris
20 db puffer
20 lándzsa (csak ujjbegyből való teljes vér vételére)
20 db alkoholos törlőkendő
1 db használati utasítás
Top