Vivalytic – kazetta alapú molekuláris diagnosztikai tesztelés | Hyppo Labor

KAZETTA ALAPÚ MOLEKULÁRIS
DIAGNOSZTIKAI TESZTELÉS

A Vivalytic egy univerzális platform a molekuláris laboratóriumi diagnosztikában, amellyel különféle minták tesztelhetők, és a különböző analitikai módszerek teljesen automatizáltan, nagyon rövid idő alatt elvégezhetők. A Vivalytic új normákat állít fel a modern, molekuláris laboratóriumi diagnosztika területén.

A Vivalytic analizátor

Komplex all-in-one PCR megoldás

Higiénikus és helytakarékos
PRAKTIKUS ÉS HELYTAKARÉKOS

Nincs szükség további kiegészítő eszközökre, például laptopra, billentyűzetre, vonalkódolvasóra, ezáltal a Vivalytic higiénikus és helytakarékos
all-in-one készülék.

Közvetlen, egyértelmű eredmények
KÖZVETLEN, EGYÉRTELMŰ EREDMÉNYEK

A tesztek eredményei egyszerűen leolvashatók, szükség szerint az egyes mérések részletes adatai is megjeleníthetők.

ÖSSZEKAPCSOLHATÓ ÉS KOMBINÁLHATÓ
KOMPLEX RENDSZER

A Vivalytic készülék hálózatba kapcsolható és több más eszközzel kombinálható, így egyszerre több vizsgálatsorozatot lehet párhuzamosan végrehajtani.

UNIVERZÁLIS MINTALIZÁLÁS
UNIVERZÁLIS MINTA LIZÁLÁS

A mintákat előkészítés nélkül be lehet helyezni a kazettába. A Vivalytic lehetővé teszi a baktériumok, vírusok és gombák elemzését egyetlen mintából.

ÖSSZEKAPCSOLHATÓ ÉS KOMBINÁLHATÓ
IF DESIGN AWARD elismerés

A Vivalytic 2018-ban elnyerte a német reddot ipari formatervezési díjat.

UNIVERZÁLIS MINTALIZÁLÁS
SARS-CoV-2 azonosítása mindössze 39 perc alatt

A SARS-CoV-2 teszt mindössze 39 perc alatt nyújt megbízható, pontos eredményt. A kompakt készülék közvetlenül a mintavétel helyszínén is használható.

A tesztek végrehajtásának 4 egyszerű lépése

vivalytic-workflow

VivalytiC KAZETTÁK

Maximális rugalmasság és könnyű használat

Vivalytic kazetták

A hi-plex teszt a Randox Biochip Array technológiáján alapul, mely technológia lehetővé teszi több teszt párhuzamos elvégzését egy mintából.
A low-plex tesztek többféle vizsgálati elven alapulnak beleértve a valós idejű PCR analízist. Mindemellett a Vivalityc alkalmas single-plex tesztelésre is.

Szabványosított és reprodukálható
Szabványosított és reprodukálható MÉRÉSEK

A Vivalytic készülékkel kvantitatív és kvalitatív PCR-eljárásokat végeznek három stabil izotermikus hőmérsékleti zónában. Ez biztosítja a teszt kiváló minőségét és reprodukálhatóságát.

Univerzális érzékelő rendszer
Univerzális érzékelő rendszer

Az analizátor univerzális optikai kiértékelő egységgel rendelkezik.

Reagensek
Reagensek

A méréshez szükséges összes reagenst a kazetta tartalmazza (hat és kilenc összetevős reagensek). Mindkét változat kompatibilis az összes Vivalytic analizátorral.

Programozható mikrofluidika
Programozható MINTA FELDOLGOZÁS

Intelligens, programozható minta feldolgozással egy mintát két független, párhuzamosan futó PCR reakcióban lehet elemezni. A kazetta kialakítása lehetővé teszi a mintatérfogatok bevitelét 50 μL és 2 ml között. Ezért a legkisebb mintamennyiségeket is hatékonyan, gyorsan és veszteségmentesen lehet tesztelni.

Kérdése van? Szívesen segítünk:

Vivalityc tesztek

Tesztportfólió folyamatosan bővül. A kazettakészlet többféle méretben kapható (6 vagy 9 folyékony reagens), és kompatibilis az összes Vivalytic laboratóriumi berendezéssel.

PCR-alapú SARS-CoV-2 pooling teszt

A Bosch Vivalytic SARS-CoV-2 Pooling teszt egy kvalitatív PCR-alapú vizsgálat a SARS koronavírus 2 kimutatására. Ez a teszt jelenleg a leggyorsabb PCR teszt, 39 percen belül kimutatja az eredeményt. A Pooling Cartridge 5 beteg mintáját képes vizsgálni egyszerre, orr,-garat mintavételből.

PCR-Test for SARS‑CoV‑2

A SARS-CoV-2 teszt mindössze 39 perc alatt nyújt megbízható eredményt, közvetlenül az ellátás helyén – a páciens mintájának gyűjtési helyének közvetlen közelében. A munkafolyamat egyszerű: gyűjtsük össze a beteg mintáját, majd helyezzük be a mintát a kazettába.

VRI multiplex teszt

A teszt megbízható eredményt ad a WHO irányelvei alapján, kevesebb mint 2,5 óra alatt. A teszt képes más légúti fertőzésektől – mint a Covid19 vírus esetében – megkülönböztetni és kiszűrni a Covid19 vírust azáltal, hogy az ORF1ab gén vizsgálatát célozza meg.

RTI multiplex teszt

Influenza A vírus, Humán parainfluenzavírus 1, Influenza B vírus, Humán parainfluenzavirus 2, Humán adenovírus B / C / E, Humán parainfluenzavírus 3, Humán bocavírus 1/2/3, Humán parainfluenzavírus, Humán koronavírus 229E / NL63, Emberi légúti syncytialis vírus A / B.

STI multiplex teszt

A nemi úton terjedő fertőzések világszerte komoly közegészségügyi problémát jelentenek. Számos betegség azonban tünetmentes, és néhány hasonló vagy átfedő tünetet mutat, így a társfertőzések nem diagnosztizálhatók. A társfertőzések diagnosztizálásához használja a Vivalytic STI tesztet.

Kérdése van? Szívesen segítünk:

KÉRJEN AJÁNLATOT!

KIADVÁNYOK, ENGEDÉLYEK

NADAL® COVID-19 Ag teszt OGYÉI bizonyítvány
Terrmékismertető